Gite Du Domaine de la Forestiere, Saint Louis (FR)

Eclipse custom-made, Saint Louis <strong>(FR)</strong>
PROJECT
Eclipse custom-made, Saint Louis (FR)

În regiunea de vacanță Grand Est, o pensiune a primit o nouă saună în aer liber Eclipse, realizată la comandă de Alpha Wellness Sensations. Aici mulți turiști descoperă locul suprem pentru o experiență unică de wellness în aer liber.

Grand Est este o regiune a Franței care a fost creată la 1 ianuarie 2016, prin fuziunea regiunilor Alsacia, Champagne-Ardenne și Lorena. Un loc foarte popular pentru turiști, dovadă fiind numeroasele cabane și case de vacanță pe care le puteți inchiria aici. În Domaine de la Forestiere, o reședință de vacanță a fost extinsă cu o saună de lux în aer liber. Alpha Wellness Sensations a construit o Eclipsă de 5 metri lungime pentru asta. Cu exteriorul din oțel Corten, arată ca o operă de artă în grădină.

În vestibul au fost prevăzute cârlige pentru halate de baie și prosoape. Există o bancă la îndemână și un suport pentru a pune deoparte obiectele mici. În interior, coconul de lemn te invită la luneta semicirculară din spate. În timpul zilei, are o adevărată „lumină la capătul efectului de tunel”. Aici aveți vedere la pădurile din jur. Sub fereastră este soba pentru saună. Pietrele din vârf sunt întotdeauna gata pentru o infuzie. Datorită balansoarului de siguranță, acest lucru se întâmplă întotdeauna fără riscul de a ciocni accidental de pietre.

Forma rotundă a Eclipsei este evidențiată de profilele lungi și înguste de cedru care căptușesc interiorul. Aceste profile orizontale au fost extinse la spătarele și băncile din lemn ayous, care sunt răspândite pe trei niveluri, două pe o parte și unul pe cealaltă parte, toate frumos rotunjite. Peretele dintre vestibul și saună era acoperit cu pietre brute de sare pe interior. Așadar, în timpul fiecărei ședințe de saună, aerul este îmbogățit cu cristale de sare și minerale benefice. Iluminarea cu LED-uri din jurul acestor pietre de sare conferă peretelui un halou portocaliu-roz. Relaxarea în această saună este, așadar, o experiență cerească pentru mulți turiști!

Features in:
Ice
Eclipse custom-made, Saint Louis (FR)
Eclipsă Personalizată
  • 250 cm L x 500 cm L x 230 cm Î
  • Finisajul interior din profile de cedru canadian
  • Finisajul exterior din oțel corten
  • Băncile tip „Luxury” din lemn de ayous
  • Iluminare LED RGB în spatele spătarelor și în jurul peretelui de sare
  • Fereastră semicirculară din termopan
  • Perete despărțitor acoperit cu pietre brute de sare
  • Vestibul cu bancă și suport cu rafturi
  • Set boxe Bluetooth® sub bănci
  • Sobă de 15 kW cu balansoar de siguranță
Features in:
Ice
Eclipsă Personalizată