?>

Nobil Spa – Nobil Hotel – Chisinau (MD)

Nobil Spa - Nobil Hotel - Chișinău
PROJECT
Nobil Spa - Nobil Hotel - Chișinău

Administrația hotelului de cinci stele - Nobil - Chișinău - capitala Moldovei, a dorit să ofere oaspeților săi „o experiență wellness de ultimă generație”.

Administrația hotelului de cinci stele - Nobil - Chișinău - capitala Moldovei, a dorit să ofere oaspeților săi „o experiență wellness de ultimă generație”. Arhitecții, împreună cu designerii companiei Alpha Weellness Sensations, au elaborat planurile pentru această zonă. Colaborarea a avut ca rezultat un complex spa care este fără egal în ceea ce privește experiența și atmosfera. Prin utilizarea de materiale fine și încorporarea de accente subtile în design, acest spa are un aspect luxos și liniștitor și completează perfect stilul acestui hotel premium. Pentru saună a fost ales Modelul „Venus”. Datorită caracterului exclusivist, atemporal și puternic al saunei, ea se încadrează perfect în acest concept de lux. Peretele din spate din Cedru solid, a fost șlefuit manual pentru a conferi acestei saune efectul său unic tridimensional. Piatra impunătoare din fața saunei atrage cu adevărat atenția și, datorită volumului său, acționează și ca un amortizor de căldură. Pe această piatră solidă, masterul saunei poate îndeplini diferite ritualuri de turnare a apei pentru a trezi și mai tare simțurile vizitatorilor. Soba saunei este echipată cu un sistem de turnare automată, care poate fi operat din interiorPiatra naturală a fost așezată deasupra și în spatele sobei pentru a rezista căldurii.

Features in:
Sauna Baie de aburi Salt Ice Footspa Bi-O Sauna Custom Made Option Relax
Nobil Spa - Nobil Hotel - Chișinău
Sauna Venus

Datorită caracterului exclusivist, atemporal și puternic al saunei Venus, se încadrează perfect în acest concept de lux.

Peretele din spate din lemn de Cedru solid, a fost șlefuit manual pentru a conferi acestei saune efectul său unic tridimensional. Piatra impunătoare din fața saunei atrage cu adevărat atenția și, datorită volumului său, acționează și ca un amortizor de căldură. Pe această piatră solidă, masterul saunei poate îndeplini diferite ritualuri de turnare a apei pentru a trezi și mai tare simțurile vizitatorilor. Soba saunei este echipată cu un sistem de turnare automată, care poate fi operat din interiorPiatra naturală a fost așezată deasupra și în spatele sobei pentru a rezista căldurii.

Features in:
Bi-O Sauna Custom Made Option
Sauna Venus
Zonă de relaxare
Nobil Spa - Nobil Hotel - Chișinău
Zonă de relaxare

O zonă de relaxare cu două șezlonguri acoperite cu mozaic, pereți de piatră sărată, o baie cu bule cu jeturi de masaj și patru săli de tratament cu duș sau cadă și cerul înstelat fac ca acest wellness să fie mai complex decât complet. Cu un panou de control tactil la recepția acestui spa, personalul spa controlează diversele funcții: Activare oprire de urgență, umiditate, controlul temperaturii, iluminare RGB, muzică, durată, mod de siguranță, mod energie, înregistrare timp și programe de întreținere.

Features in:
Salt Ice Footspa Custom Made Relax
Nobil Spa - Nobil Hotel - Chișinău
Baie de aburi

În interiorul băii de aburi, aparatul de ceață asigură răspândirea uniformă a aerului cald si umed. Aceasta asigură distribuirea uniformă a vaporilor cu o senzație foarte confortabilă care evocă și o atmosferă mistică datorită ceții plutind ca o perdea prin baie. Ca opțiune a fost instalat un "jet de aburi". Pentru cei care opteaza pentru un extra duș de aburi, e de ajuns doar sa apesați butonul, permițând ca aburul să fie împins în jos de pe tavan.

Features in:
Baie de aburi Custom Made Option
Baie de aburi