Terhills Resort, Maasmechelen (BE)

Terhills Resort, Maasmechelen <strong>(BE)</strong>
PROJECT
Terhills Resort, Maasmechelen (BE)

În frumoasa stațiune Terhills din Center Parcs, căsuțele sunt la fel de luxoase ca un hotel de cinci stele, cu cite o cabină în aer liber cu infraroșu de la Alpha Wellness Sensations la fiecare casă „Exclusivă”.

Terhills Resort este o stațiune premium de scară mică, unde luxul și natura merg cot la cot. Situat lângă Parcul Național Hoge Kempen, aveți o mulțime de oportunități de a experimenta natura cu toate simțurile. Puteți să vă plimbați, să mergeți  cu bicicleta la nesfârșit sau să vă bucurați de adrenalină în Terhills Cable Park. Fashioniste se pot răsfăța în orășelul Maasmechelen sau în Maastricht-ul confortabil din apropiere. Pentru relaxare și wellness, recenta construcție Elaisa Energetic Wellness este locul suprem. Dar ai și o mulțime de opțiuni la stațiune în sine. Aqua Garden este o piscină mică, ideală pentru relaxare. Există și o piscină pentru copii cu adâncimea de 20 cm, iar afară, în piscina infinită, vă puteți bucura de o vedere panoramică asupra lacului strălucitor.

Cele 250 de căsuțe elegante și decomandate au  priveliște către apă. Există căsuțe pentru 2 până la 12 persoane pentru oaspeții cu mobilitate redusă. Dacă vrei, chiar și cu un debarcader privat! Există două niveluri de lux: VIP sau Exclusiv. Specific nivelului „Exclusiv” este o cabină cu infraroșu la terasă. Alpha Wellness Sensations a fost partenerul ideal pentru această opera de 52 de exemplare în diferite dimensiuni. Am construit Chaleur Infrared Outdoor în 5 dimensiuni, fiecare potrivindu-se gradului de ocupare al cabanei. Fiecare cabină cu infraroșu are cel puțin 8 emițătoare de cuarț cu spectru complet care sunt amplasate pe bănci, pereți din spate și pereți laterali, astfel încât toată lumea să simtă căldura bine distribuită pe tot corpul. Emițătoarele sunt controlate digital cu o putere între 3350 și 4500 wați. Finisajul interior și băncile sunt din lemn de cedru. Placarea exterioară este realizată din lemn de pin tratat termic. Peretele frontal este, desigur, din sticlă întărită. Dacă închiriezi o cabană ca aceasta pentru un sejur la Terhills Resort, vei reveni acasă renascut!

Features in:
Terhills Resort, Maasmechelen (BE)
Cabină Chaleur cu infraroșu în aer liber

• PAX2: 2 persoane - 180 cm L x 130 cm A x 225 cm H - 3400 wați
• PAX4: 4 persoane - 180 cm L x 150 cm A x 225 cm H - 3400 wați
• PAX6: 6 persoane - 190 cm L x 150 cm A x 225 cm H - 3400 wați
• PAX8: 8 persoane - 190 cm L x 180 cm A x 225 cm H - 4500 wați
• PAX12: 12 persoane - 190 cm L x 180 cm a x 225 cm H - 4500 wați
• Finisajul interior din profile de cedru
• Finisajul exterior din lemn de pin tratat termic
• 8 sau 12 emițătoare cu infraroșu de cuarț cu spectru complet setate în funcție de dimensiunea cabinei
• Unitate de control digital Alpha
• Iluminare cu LED alb cald în tavan
• Peretele frontal din sticlă întărită

Features in:
Cabină Chaleur cu infraroșu în aer liber