3D / La comandă

Cereți acum o ofertă pentru proiectul dvs de SPA!

Desene 3D

 

Dăm viață viselor și ideilor dvs!

Un desen 3D este imperativ atunci când este vorba de formate la comandă, deoarece redă imaginea reală a rezultatului final. Fiecare component este vizualizat în materialele selectate.

Lăsați proiectul dvs SPA să prindă viață cu ajutorul imaginilor 3D realiste. De cele mai multe ori, o schiță arată diferit decât rezultatul final, de aceea echipa noastră de designeri realizează imagini 3D care reproduc designul intr-un mod realistic. Un alt avantaj este perspectiva spațială pe care o oferă vizualizarea 3D-urilor, astfel încât fiecare detaliu ascuns să fie evident. Datorită imaginii 3D putem întruni așteptările dvs!

Comparați așteptările cu o copie realistă 3D .

O experiență wellness inegalabilă începe cu planuri și calcule bine puse la punct. Toate modelele integrate sau neîncastrabile sunt complet ajustabile în funcție de preferințele dvs. și redate într-un desen 3D. La Alpha Wellness Sensations, puteți găsi întotdeauna soluția wellness pe care o căutați. Solicitați o ofertă fără nici o obligație și lăsați experții noștri să vă recomande ceea ce e mai bun pentru dvs.

La comandă

 

Suntem specializați în soluții la comandă atît pentru instalații rezidențiale cît și comerciale.

Alpha Wellness Sensations este furnizorul potrivit de la proiecte SPA mari pînă la instalații rezidențiale confortabile. Fiind lider de piață, modelele și proiectele noastre respectă cele mai înalte standarde de calitate. Inovația, ușurința în utilizare și forma joacă un rol central în procesul de proiectare.

PROIECTELE FINISATE ÎN IMAGINI