?>

Despre noi OLD

Cereți acum o ofertă pentru proiectul dvs de SPA!

Alpha Wellness Sensations

 

Lider pe piața internațională a industriei wellness.

Alpha Wellness Sensations este de zeci de ani liderul pieței internaționale în domeniul wellness-ului. Fiind un cunoscut fabricant de produse wellness inovatoare și de înaltă calitate, noi suntem partenerul de încredere de care ai nevoie pentru realizarea proiectului tău. saune, cabine cu infraroșu, băi de aburi, solare… Oferta noastră este infinită.

Designerii noștri experimentați, specialiștii tehnici, managerii de proiecte și specialiștii în producție comunică continuu în timpul elaborării cabinelor noi și produselor inovatoare pentru zonele wellness. Unitatea de producție este amplasată în Moldova, astfel încât calitatea și artizanatul sunt oferite la un preț competitiv.
Alpha Wellness Sensations este o afacere de familie care datează din 1934 în Hasselt, Flandra. Vânzările, logistica, instalarea și serviciile post-vânzare sunt coordonate de la sediul nostru din Hasselt.

Obiectivele noastre

  • Clienți fericiți: clientul este pe primul loc.
  • Calitate superioară: folosim doar produse de calitate înaltă, durabile și ecologice.
  • Instalații wellness inovatoare și distinctive.
  • La comandă: datorită unității noastre de producere, totul este complet personalizabil.
  • Consiliere profesională.

Calitatea e pe primul loc:

Misiunea și filosofia noastră corporativă este ca clienții care dețin produse Alpha Wellness Sensations să poată trăi momente fascinante de relaxare acasă sau într-un centru wellness public.

LIVRARE EFICIENTĂ

UZ PUBLIC

SERVICIU DE INSTALARE

ECHIPĂ DE DESIGN 3D

Alegeți siguranța:

Alegeți produse europene de calitate de la Alpha Wellness Sensations. Produse de top cu calitate și service garantate. Contactați unul dintre reprezentanții noștri și lăsați produsele noastre să vorbească de la sine.

Koen Heeren

CEO/Director

Alpha Industries & Dr. Kern

Aflați mai multe despre Alpha Industries și Dr Kern, pe lângă Alpha Wellness Sensations.

Alpha Industries le oferă antreprenorilor șansa de a introduce pe piață produse noi de calitate înaltă sub propriu nume de marcă. Un concept bine gândit care dă viață multor produse exclusive.

Sănătate prin căldură și lumină. Dr Kern oferă o gamă largă de produse wellness, la fel ca și Alpha Wellness Sensations, care pune accent pe sănătate și tehnologiile termice.