?>

DESPRE NOI

Solicitați acum o ofertă pentru proiectul dumneavoastră de wellness

Trendsetteri în Wellness

Cercetare și dezvoltare, proiectare, producție, livrare, instalare și întreținere – Totul într-unul de către echipa noastră!

Timp de patru decenii, Alpha Wellness Sensations este un lider pe piața internațională și un cunoscut producător de produse de înaltă calitate pentru wellness. Construim zone de wellness private și publice; atât personalizate, cât și în formate standard. Gama noastră extinsă de produse include saune, saune cu infraroșu, camere de aburi, peșteri de sare, camere de relaxare, căzi cu hidromasaj, spa-uri pentru picioare, dușuri de experiență, camere cu gheață și zăpadă, și alte experiențe termice conexe. Furnizăm aceste suite termice ultramoderne la nivel mondial sub marca Alpha Wellness Sensations.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri un loc de răsfăț pur și relaxare totală, care va fi și sursa lor de sănătate, armonie și frumusețe. Cel mai important pentru noi este că: „Produsul nostru răspunde nevoilor clientului!

De ce să alegeți Alpha Wellness Sensations?

O gamă largă de produse de wellness

Soluții personalizate pentru fiecare client

90% din produse sunt fabricate intern la fabrica AWS

Cercetare și dezvoltare, proiectare, producție, livrare, instalare și întreținere – totul într-unul de către echipa noastră!

Fabricat 100% în Europa, urmând tradițiile de calitate belgiene și europene

Cele mai eficiente instrumente de marketing

ECLIPSE ASTEN (NL)

VEZI ACEST PROIECT

BELLISSIMO BEAUTY & WELLNESS, PELT (BE)

VEZI ACEST PROIECT

HOTEL SILVRETTA, MONTAFON (AT)

VEZI ACEST PROIECT

Declaratie de viziune

Viziunea noastră este să rămânem liderul pieței globale ca furnizor de soluții de wellness, să continuăm să concepem și să proiectăm noi soluții în beneficiul viziunii noastre corporative: promovarea unui stil de viață sănătos cu soluții personalizate pentru clienți privați și profesioniști. Și, bineînțeles, datorită situației globale de sănătate instabile, toată lumea va trebui să se adapteze, iar echipa noastră experimentată și profesională vă va ajuta să găsiți cele mai bune soluții pentru zona dvs. de wellness privată sau pentru afacerea dvs. Wellness era deja o industrie în creștere, dar mai ales acum, produsele pentru wellness sunt foarte relevante și oferă beneficii considerabile pentru sănătate și, oportunități de afaceri bune

Structură și vânzări la nivel mondial

Sediul comercial și logistic se află în Hasselt, Belgia și există încă 4 filiale/ partenere Chisinau MD, Hangzhou CN, San Diego SUA, și Dubai EAU. De asemenea, puteți găsi dealerii noștri în Franța, Belgia, Olanda, Elveția, Germania, Luxemburg, Austria, Qatar, SUA, Moldova, Japonia, Italia și China