Proiecte

Cereți acum o ofertă pentru proiectul dvs de SPA!

Instalații profesionale pentru uz public.

 

Vezi mai jos proiectele noastre cele mai recente .

Dețineți un centru SPA și sunteți în căutarea unei cabine standard moderne sau a unei soluții personalizate? Nu vă preocupați, Alpha Wellness Sensations are o experiență lungă în realizarea atît a proiectelor SPA complete cît și a buticurilor SPA de ultimă generație.

Alle categorieën
hamam
infrared
outdoor
sauna
h2o-experience-shower
custom-made
frozen-ice
spa
salt-cave
tanning

SPA pentru uz comercial și public

Sunteți proprietarul unui centru SPA, hotel sau pensiune și doriți să oferiți clienților dvs. luxul unei saune, cabine cu  infraroșu sau băi de aburi? Alpha Wellness Sensations poate acorda și facilități comerciale. Datorită experienței noastre vaste, știm cerințele pe care trebuie să le îndeplinească facilitățile de SPA public. Dimensiunile unei instalații comerciale sunt adesea mai mari decât cele ale cabinelor standard, de aceea soluțiile produselor personalizate sunt cele mai întrebate. Și asta este doar una dintre specialitățile noastre. Lăsați designerii noștri să creeze o vizualizare 3D a conceptului dvs., astfel încât să puteți vedea cum va arăta exact centrul dvs de SPA. Citiți mai multe despre 3D și modele la comandă.

Tipurile de lemn de înaltă calitate sunt, de asemenea, foarte importante pentru instalațiile de SPA, care sunt utilizate frecvent și intens, de aceea, noi, la Alpha Wellness Sensations, lucrăm doar cu materiale durabile și de înaltă calitate, precum lemnul de Hemlock. Descoperă diversele noastre modele și posibilități de finisare.

Cea mai bună dovadă a calității și durabilității modelelor noastre, a gamei cît și a soluțiilor personalizate sunt clienții noștri satisfăcuți. Suntem extrem de mândri că mii de stațiuni de vacanță, centre de fitness, parcuri acvatice și hoteluri, precum și nenumărate persoane private au ales experiența Alpha Wellness Sensations la nivel mondial.

Din păcate, nu toate aceste proiecte pot fi afișate pe site-ul nostru web. Stabiliți o întîlnire cu unul din reprezentanții noștri și lăsați lumea fascinantă a Alpha Wellness Sensations să vorbească de la sine.