?>

Aqua By, Paris (FR)

Aqua By , Paris <strong>(FR)</strong>
PROJECT
Aqua By , Paris (FR)

Datorită succesului uriaș, un al treilea studio „Aqua by” și-a deschis porțile în capitala Franței. Acest centru sportiv are în prioritate ciclismul acvatic, dar și relaxarea după efortul fizic. Prin urmare, o saună nu putea fi evitată. Momentul odihnei asigură că antrenamentul sportiv devine un beneficiu real pentru organism!

Antrenamentul în apă are beneficii uriașe, deoarece vă întărește mușchii, funcțiile inimii și a plămânilor fără tensiuni suplimentare la nivelul articulațiilor. Aqua terapia este adesea utilizată în programele de reabilitare. Fără nici o îndoială, este recomandată și pentru îmbunătățirea stării fizice și pentru pierderea în greutate. Cele mai frecvente practici sunt aqua gym și aqua jogging, dar și aqua cycling devine din ce în ce mai populară. O gamă largă de antrenamente îi pune sub apă pe pasionații sportului parizian. Și mai interesant pentru femei: mersul pe jos sub apă are un efect de masaj care combate celulita.

După un antrenament intensiv este nevoie de timp pentru regenerare și relaxare. Sauna spațioasă „Chaleur Pro” de la Alpha Wellness Sensations oferă posibilitatea ideală pentru asta. Are două sobe care asigură o căldură plăcută, fiecare de 9 kW, ascunse în siguranță după bănci. Încălzirea corpului și îmbunătățirea circulației sângelui vor favoriza reabilitarea mușchilor. Această saună este dotată cu bănci din lemn de cucușă, un set de difuzoare pentru muzică de fundal, și fațadă din sticlă întărită.

Features in:
Sauna Custom Made Option
Aqua By , Paris (FR)
Sauna - Chaleur Pro
  • 360 cm W x 220 cm D x 210cm H
  • Finisaj interior în profiluri din lemn de cucușă
  • Bănci și spătaruri de tip Chaleur Pro din lemn de cucușă
  • 2 lămpi de saună
  • Fațadă din sticlă întărită
  • Boxe setate cu buton de panică
  • Două sobe de 9 kW după bănci

 

 

Features in:
Sauna Custom Made Option
Sauna - Chaleur Pro