Bellissimo Beauty & Wellness, Overpelt (BE)

Bellissimo Beauty & Wellness, Overpelt <strong>(BE)</strong>
PROJECT
Bellissimo Beauty & Wellness, Overpelt (BE)

Institutul de frumusețe Bellissimo din Pelt a început anul acesta  cu deschiderea unei zone de wellness. Alpha Wellness Sensations a fost partenerul care a realizat acest proiect minunat.

Managerul de afaceri Bellissimo Beauty and Wellness, Sanne, cunoaște mai bine decât oricine beneficiile vindecătoare ale căldurii, căldurii infraroșii și aburului pentru organismal uman. Ea a vrut să facă posibil ca de aceste efecte benefice să poată  profita clienții ei și alți vizitatori. Așa că a contactat Alpha Wellness Sensations pentru a discuta despre un plan pentru o zonă de wellness. În rezultat,  astăzi vă puteți bucura și relaxa în noua zonă privată de wellness. În mod special, s-a acordat multă atenție relaxării. De exemplu, există o banchetă Relax cu încălzire electrică care duce pauzele la un nivel superior. La acest lucru contribuie și șezlongurile suspendate a căror mișcarea asemeni legănatului,  îți oferă o senzație minunată, ca și cum ai pluti.

Sauna, baia de aburi și zona cu infraroșu sunt de tip Chaleur Pro cu lemn de ayous în rolul principal. Există un perete 3D în saună care este subliniat frumos de iluminarea indirectă dublă din spatele spătarului. Atât peretele frontal, cât și o parte din peretele lateral sunt din sticlă, astfel încât peretele cu efect deosebit să fie vizibil cu siguranță. Băncile de tip Mirage, și carcasa sobei pentru saună sunt realizate din profile subțiri, în timp ce finisajul interior este format din profile largi. Banca lounge cu infraroșu este, de asemenea, realizată din profile subțiri. Are 2 emițătoare ergonomice, completate cu patru emițătoare  laterale. Aici, panouri de furnir cu motiv de stejar împodobesc pereții interiori.

Intri în baia de aburi prin ușa Alpha Luxe. Rama din aluminiu de culoare închisă se potrivește bine cu nuanțele mozaicului. Spoturi LED în tavan și iluminare indirectă la nasul băncii creează atmosfera aici. Împreună cu aburul, aromele delicioase oferă o ambianță relaxantă și sănătoasă. Aerul proaspăt intră și prin orificiul de evacuare a aburului. În plus, este disponibil un furtun de răcire. Dacă acest lucru nu este suficient, vă puteți răcori după sesiunea caldă cu găleata plină cu apă rece ca gheața. Totul este acolo pentru a da un impuls puternic corpului tău!

Features in:
Baie de aburi
Bellissimo Beauty & Wellness, Overpelt (BE)
Features in:
Bellissimo Beauty & Wellness, Overpelt (BE)
Features in:
Bellissimo Beauty & Wellness, Overpelt (BE)
Features in:
Baie de aburi
Sauna Chaleur Pro
Bellissimo Beauty & Wellness, Overpelt (BE)
Sauna Chaleur Pro
  • Finisajul interior din lemn de ayous termotratat de lățime de 18cm
  • Peretele din spate din lemn de ayous modelat 3D
  • Bănci de tip „Mirage” din ayous
  • Peretele frontal din sticlă întărită
  • Iluminare indirectă cu LED alb cald sub bancă și bandă dublă în spatele spătarului
  • Set difuzoare, oprire de urgență și sistem de alimentare cu aer
  • Sobă Alpha Pro 11 kW
Features in: