?>

Chaleur Outdoor, Valais (CH)

Chaleur Outdoor, Valais <strong>(CH)</strong>
PROJECT
Chaleur Outdoor, Valais (CH)

Bucurați-vă de căldura minunată a saunei de pe pârtia unui munte! În Valais, lângă o cabană de munte, a fost instalată o saună în aer liber din lemn de la Alpha Wellness Sensations.

Cantonul Valais sau Valais este situat în sud-vestul Elveției și ocupă o mare parte a Văii Ronului. Înconjurat de munții maiestuoși din Alpii Bernezi (inclusiv ghețarul Jungfrau, Mönch și Aletsch) și Alpii Valais (unde Matterhorn și masivul Monte Rosa sunt bine cunoscute), vă aflați într-un cadru grandios. Atât iarna, cât și vara, este un loc de vacanță popular pentru drumeții, schiori și jucători de golf. De asemenea, au multe atuuri locale în termeni culinari, cum ar fi vinul, brânza și fructele. Dacă te poți relaxa aici într-o saună cu vedere la valea frumoasă și la munții din jur, ești un câștigător în viață.

Chaleur Outdoor a fost proiectat ingenios de Alpha Wellness Sensations și amplasat perfect pe pârtia de lângă cabană. Esteticul lemnos al zonei a fost pe deplin respectat. Acesta poate fi accesat cu ușurință prin terasa de pe versantul muntelui. Această locație și fereastra mare deschid o vedere uluitoare asupra văii. Primul interior este un mic vestibul cu o bancă și o masă, unde atârnă și iluminatul. Sauna este transversală cu o fereastră mare din sticlă întărită și bănci din lemn în formă de L. Pe partea lungă, aveți două niveluri din care să alegeți. Pereții și tavanul sunt acoperiți cu panouri de cedru „Raw Edge” care subliniază sentimentul autentic.

Features in:
Sauna Custom Made Option Outdoor
Chaleur Outdoor, Valais (CH)
Saună Chaleur de exterior
  • Finisajul interior din panouri din cedru
  • Bănci în ayous, tip „Chaleur”
  • Ușă din lemn pentru saună
  • Geam din sticlă întărită
  • Cameră din față cu bancă și masă
  • Lampă și set saună
  • Sobă pentru sauna 12 kW
Features in:
Sauna Custom Made Option Outdoor
Saună Chaleur de exterior