?>

Col 38 Kluisbergen, (BE)

Col 38, Kluisbergen <strong>(BE)</strong>
PROJECT
Col 38, Kluisbergen (BE)

Casa de vacanță Col 38 este situată în inima Ardenelor flamande, mai precis în binecunoscutul municipiu Kluisbergen. Pentru a oferi oaspeților lor, în principal bicicliști și excursioniști, un moment fericit de relaxare, Col 38 a instalat o saună spațioasă de la Alpha Wellness Sensations. Sauna personalizată este foarte impresionantă datorită finisajului exterior din oțel Corten.

Tubul de oțel Corten de asupra saunei Eclipse de la Alpha Wellness Sensations creează impresia unei capodopere arhitecturale în grădina Col 38. Oțelul Corten este rezistent la intemperii, și are o culoare tipică maro ruginită. Aliajul metalic include fier la care s-a adăugat cupru, fosfor, siliciu, nichel și crom. Numele explică proprietățile acestui tip de oțel aliat, COR (rezistent la coroziune) - indică faptul că stratul dens de oxid protejează materialul adânc încetinind foarte mult oxidarea și TEN (rezistent la tracțiune) - indică o rezistență de aproximativ 355 N / mm². Prin urmare, acest material este adesea folosit pentru construcții solide și în arhitectură. Dar acesta este, de asemenea, un material popular pentru artiști datorită caracteristicilor sale tipice externe.

 

Această saună mare poate găzdui 8 persoane. Există o zona-vestiar încălzit, cu umerase și bănci, peretele din spate este acoperit cu pietre aspre de sare, ceea ce este excelent pentru căile respiratorii. Iluminarea atractivă cu LED-uri și muzica de fundal, căldura plăcută și vederea frumoasă asigură o sesiune ideală de saună. Oaspeții Col 38 își pot încheia ziua sportivă cu o relaxare completă. Ce mai este de dorit după parcurgerea multor kilometri de ciclism și drumeții?

Features in:
Sauna Salt Custom Made Option Outdoor
Col 38, Kluisbergen (BE)
Sauna Eclipse
  • 250 cm W x 380 cm D x 230cm H
  • Finisaj interior în profile din lemn de cedru
  • Finisaj exterior din oțel Corten
  • Bănci și spătaruri din cedru
  • Peretele din spate în pietre de sare aspre 20 x 20 cm
  • Lumini LED RGB sub bănci, în spatele spătarelor și spoturi LED în tavan
  • Zona-vestiar încălzită, cu bănci și umerașe
  • Set difuzoare și buton de panică
  • Sobă de 11 kW
Features in:
Sauna Custom Made Option Outdoor
Sauna Eclipse