?>

Eclipse, Asten (NL)

Eclipse Asten <strong>(NL) </strong>
PROJECT
Eclipse Asten (NL) 

Această saună Eclipse din oțel corten se arată în grădină ca o operă de artă. Merită de văzut și interiorul. Aceasta este binecunoscuta saună în aer liber de la Alpha Wellness Sensations într-o versiune modernă.

Grădina în care și-a găsit locul această Eclipsă este situată în Asten, o municipalitate din zona metropolitană Eindhoven. Cine spune Asten, spune ceasuri. Veți găsi ceasuri turnate în Asten în toate colțurile lumii, de aceea este numit și satul cu clopot Land van de Peel. Prin urmare, o lucrare din oțel Corten este cu siguranță potrivită în această regiune. Tubul care formează manșonul saunei este poziționat frumos într-un colț al grădinii, între copaci și plante. Culoarea ruginii a oțelului își face treaba între tot acest verde. Mai mult, elimină în mare măsură vederea mai puțin plăcută a unui perete lung, gri închis.

In interior intrăm mai intâi în zona de dressing printr-o ușă de sticlă in cadru de aluminiu. Aici o bancă a fost prevăzută cu un emițător pentru spate cu infraroșu. Să vorbim despre intrare! Aici găsim și unitatea de comandă și suporturile pentru haine. Printr-o a doua ușă de sticlă, intrăm în sauna care este iluminată prin iluminare indirectă cu LED după peretele de sare. Lungimea saunei este accentuata si de iluminatul din spatele spatarelor. Băncile au un nivel diferit pe fiecare parte, așa că poți alege cât de sus vrei să stai întins. Profilele înguste de cedru formează atât zona de lounge, cât și pereții rotunjiți care sunt și tavanul. Acest design, care poate fi adaptat la nesfârșit la dorințele clientului, rămâne un adevărat centru de atenție.

Features in:
Sauna Custom Made Option
Eclipse Asten (NL) 
Sauna de exterior Eclipse
  • 250 cm L x 460 cm A x 230 cm H
  • Finisajul exterior din oțel Corten
  • Finisajul interior din profile de cedru
  • Băncile de tip „Luxury”
  • Cadrul ușii din aluminiu și fereastră din sticlă întărită
  • Zona de dressing cu bancă, suporturi pentru haine și un emițător de cuarț cu infraroșu cu spectru complet, cu funcție de dimmer
  • Perete cu sare cu iluminare indirectă cu LED
  • Soba pentru sauna 12 kW
Features in:
Infrared Sauna Lounge Sauna & Infrared Custom Made Option Outdoor
Sauna de exterior Eclipse