?>

Finland Sauna, Brussels Expo (BE)

Finland Sauna, Brussels Expo <strong>(BE)</strong>
PROJECT
Finland Sauna, Brussels Expo (BE)

În calitate de membru al Sauna from Finland, Alpha Wellness Sensations a prezentat o „sauna finlandeză” specială la Batibouw Expo. La Alpha Wellness Sensations, tradițiile finlandeze au pătruns în cele mai mici detalii.

Cine spune Finlanda spune saună și cine spune saună spune Finlanda. Știați că Finlanda centrală este regiunea oficială a saunei în lume? Sauna from Finland este o asociație finlandeză de expertiză în saune și o rețea de afaceri cu misiunea de a crea cele mai bune experiențe de saună din lume. Alpha Wellness Sensations este unul dintre membrii exclusivi din afara Finlandei - recunoaștere de care suntem mândri. Motive suficiente pentru a pune în centrul atenției utilizarea saunei finlandeze cu acest model Outdoor Chaleur personalizat.

De exemplu, steagul finlandez de pe peretele din spate al saunei a fost evidențiat prin folosirea uleiului natural. Există o sobă pe lemne și un spațiu ingenios sub bancă pentru a depozita lemne pentru o experiență de saună autentică. Găleata de turnare, la fel,  își găsește locul aici. Acest model de saună are mult spațiu în înălțime, așa că băncile sunt așezate ceva mai sus și sunt ușor accesibile prin trepte largi. O fereastră orizontală îngustă vă oferă o vedere frumoasă asupra împrejurimilor, dar vă împiedică să priviți înăuntru. Interiorul și exteriorul au fost realizate din lemn de ayous, care a fost tratat și finisat în diferite moduri. De exemplu, suprafețele de culcare ale băncuțelor sunt și ele colorate cu uleiuri naturale și există o alternanță între profile largi și subțiri.

Acest model care era ținta atenției la Belgian Batibouw Expo a prezentat vizitatorilor sauna finlandeză originală. La rândul său, a promovat și Forumul Mondial al Saunei care a fost organizat pe 7 iunie 2022 la Tampere - cunoscută drept capitala mondială a saunei. Această realizare frumoasă arată încă o dată cât de mult Alpha Wellness Sensations este pătruns de tradițiile autentice ale saunei finlandeze.

Features in:
Sauna Custom Made Option Outdoor
Finland Sauna, Brussels Expo (BE)
Saună Chaleur Outdoor Personalizată
  • 240 cm L x 240 cm A x 240 cm H
  • Finisajul exterior din profile Thermo ayous, 2 x 5cm
  • Finisajul interior în profile largi de ayous
  • Bancile si scările in ayous colorate cu uleiuri naturale
  • Peretele din spate cu steag finlandez colorat cu uleiuri naturale
  • Ușă în cadru de aluminiu cu geam termopan
  • Spoturi LED în tavan
  • Loc de depozitare pentru lemne și găleată
  • Sobă pe lemne
Features in:
Sauna Custom Made Option Outdoor
Saună Chaleur Outdoor Personalizată