?>

Grand Hotel du Cervin, Saint-Luc (CH)

Grand Hotel du Cervin, Saint-Luc <strong>(CH)</strong>
PROJECT
Grand Hotel du Cervin, Saint-Luc (CH)

Schiat, cazare pe noapte și wellness la un preț mai mult decât democratic. În peisajul frumos din Val d'Anniviers din Valais, oaspeții Grand Hôtel du Cervin se bucură de o saună panoramică impresionantă de la Alpha Wellness Sensations.

Nu spuneți doar cămin de tineret hostelurilor de wellness din Elveția. Icoana internațională a căminului de tineret - coliba de lângă molid într-un triunghi albastru - rămâne aplicabilă, dar facilitățile de aici sunt ușor diferite. În ceea ce privește camerele, se urmărește conceptul dovedit al hostelurilor de tineret: camere private cu 2 până la 6 paturi pentru mai multă intimitate și liniște sau camere comune pentru a împărtăși realizările zilei și a-ți face noi prieteni. În orice caz, există o atmosferă grozavă pentru fiecare buget. Exista posibilitatea de a rezerva un pat/camera cu mic dejun sau puteti opta pentru demipensiune si savurati o masa delicioasă la Brasserie du Cervin seara.

Marele plus aici este zona de wellness disponibilă oaspeților. Și asta cu siguranță nu este o mică saună ascunsă undeva la subsol. Aici vorbim despre o piscină interioară încălzită cu secțiune cu bule și jeturi de masaj, o saună panoramică, o baie de aburi, dușuri senzoriale și o cameră de relaxare. Toate acestea cu vedere la munți și în contextul istoric al frumoasei clădiri. Hotelul neoclasic datează din 1893 și a fost baza Intersoc din St-Luc din 1979 până în 2013. Renovarea Grand Hôtel du Cervin a fost o întreprindere colosală care a început în 2019 și este acum aproape de finalizare. Sauna panoramică de la Alpha Wellness Sensations se potrivește aici ca o imagine perfectă.

Peretele frontal mare de sticlă al saunei are vedere la impresionantul peisaj montan. Între acest perete frontal și fereastra exterioară sunt prevăzute șezlonguri pentru a vă bucura de această priveliște în timpul pauzei de odihnă. În exteriorul clădirii, aceste ferestre sunt frumos sculptate în piatra de pe versantul muntelui. Băncile din saună sunt întinse pe 3 niveluri, cu o scară la îndemână pe cea mai joasă bancă. Balustrada laterală de pe cele 2 bănci de sus protejează în siguranță soba pentru saună. Folosind cucuta ca finisaj interior și ayous pentru bănci, obțineți acea atmosferă caldă de saună care încă se potrivește unui întreg modern, cu gresie întunecată pe podea. Ce noroc pentru locuitorii și pentru alți vizitatori din St-Luc că această unitate de wellness este accesibilă tuturor!

Features in:
Sauna Custom Made Option
Grand Hotel du Cervin, Saint-Luc (CH)
Sauna Chaleur Pro
  • 260 cm L x 505 cm L x 300 cm Î
  • Finisajul interior în profile de cucută
  • Băncile în lemn de ayous, de tip „Chaleur Pro”
  • Iluminare LED RGB în nasul băncilor
  • Oprire de urgență
  • Ușă din sticlă întărită, 90 x 205 cm
  • Sobă sauna de 24 kW
Features in:
Sauna Custom Made Option
Sauna Chaleur Pro