?>

Hotel de la cité Royale, Loches (FR)

Hotel de la cité Royale, Loches <strong>(FR)</strong>
PROJECT
Hotel de la cité Royale, Loches (FR)

Alpha Wellness Sensations a instalat o baie de aburi modernă la subsolul unei clădiri medievale. Hotelul renovat de 4 stele combină istoria cu confortul și relaxarea.

Clădirea istorică impresionantă care a fost cândva un tribunal este acum Best Western Plus Hôtel De La Cité Royale din Loches. Loches este un oraș istoric francez situat pe râul Indre, care și-a păstrat caracterul medieval în centru. Donjonul și reședința regală merită cu siguranță o vizită. La fel ca și satul Montrésor, care nu și-a pierdut numele. Amplasată între păduri, râuri, iazuri și pajiști, această bijuterie oferă vizitatorilor vederi încântătoare ale peisajelor. Este situat aici, în inima Văii Loarei, cu renumitele sale castele, care fac parte din Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Hotelul de la Cité Royale are 45 de camere renovate, un restaurant gourmet și o zonă frumoasă de wellness. Liniştitorul 0'Spa este situat în beciurile subterane ale vechiului tribunal. Există două săli de tratament boltite, binecunoscuta baie de aburi Alpha Wellness Sensations și o piscină interioară încălzită cu jeturi de hidromasaj. Centrul spa este deschis atât oaspeților hotelului, cât și clienților externi. Pentru tratamente și masaje se folosesc numai produse locale și organice. Oaspeții sunt pe deplin răsfățați!

Baia de aburi Chaleur Pro a fost finisată cu un mix special de mozaicuri verzi care acoperă banca, pereții, tavanul și podeaua. Rezultatul este cu adevărat futurist, cu o notă caldă și naturală. De fapt, căldura în combinație cu umiditatea este cea care oferă efectele benefice ale unei băi de aburi. Deschide porii și purifică pielea îndepărtând impuritățile și bacteriile, curăță sinusurile și căile nazale pentru o respirație mai ușoară și oferă o ușurare instantanee a durerilor musculare. Spoturile colorate și iluminatul indirect sub bancă creează o atmosferă liniștită. Ușa largă de sticlă are vedere la piscină, care la rândul ei se deschide spre o curte privată englezească, din care vă puteți bucura de o vedere frumoasă asupra orașului regal Loches. Relaxare totală!

Features in:
Baie de aburi Custom Made Option
Hotel de la cité Royale, Loches (FR)
Baia de aburi Chaleur Pro
  • 315 cm L x 175 cm A x 230 cm H
  • Pereții, tavanul și băncile din EPS placat cu mozaic, tip „Ezarri Green” mix.
  • Banda LED RGB in nasul bancii si spoturi in tavan
  • Furtun de răcire și oprire de urgență
  • Ușă din sticlă securizată, tip „Alpha Luxe”, 85 x 205 cm
  • Generator de abur 7,5 kW cu pompă de aromă
Features in:
Custom Made Option Hamam
Baia de aburi Chaleur Pro