?>

Hotel Silvretta, Montafon (AT)

Hotelul Silvretta, Montafon <strong>(AT)</strong>
PROJECT
Hotelul Silvretta, Montafon (AT)

Dacă rezervați o suită nouă la Hotel Silvretta, vă puteți instala imediat în sauna Chaleur de la Alpha Wellness Sensations.

Sankt Gallenkirch-Gortipohl din Vorarlberg este joncțiunea dintre masivul Silvretta și grupul Verwall. Valea Montafon este așadar o bază perfectă pentru o vacanță activă la munte. Atât vara cu peste 1.000 km de trasee de drumeții marcate, cât și iarna cu 300 km de pârtii de schi, îți antrenezi corpul într-un cadru frumos. De asemenea, bicicliștii și alpiniștii își vor scoate valoarea banii aici, așa că există ceva pentru toată lumea. Unui corp care face mișcare de-a lungul intregii zile îi trebuie să i se acorde și relaxarea necesară. Pentru aceasta, Hotelul Silvretta a instalat o saună frumoasă cu emițătoare cu infraroșu în suita lor renovată.

Sauna Chaleur își are locul în baia spațioasă a suitei. Un perete frontal de sticlă într-un cadru negru face ca sauna să strălucească în spațiul alb. Pereții și tavanul sunt din profile de cucută, în timp ce băncile și spătarul sunt din lemn de ayous. Câte un emițător pentru spate a fost amplasat în perete pe ambele niveluri ale băncilor și s-au instalat două emițătoare suplimentare în tavan pe aceeași linie. În acest fel, căldura infraroșie permite atât mușchilor spatelui, cât și ale picioarelor să se recupereze bine. Soba pentru saună este ascunsă în spatele peretelui din spate. O lampă clasică de saună completează interiorul din lemn. Ca o notă finală, mânerul din interiorul ușii este tot din lemn, în timp ce la exterior este din oțel, care se potrivește cu restul băii. Niciun detaliu nu este prea exagerat pentru Alpha Wellness Sensations!

Features in:
Sauna & Infrared Custom Made Option
Hotelul Silvretta, Montafon (AT)
Sauna Chaleur
  • 188 cm L x 200 cm A x 220 cm H
  • Finisajul interior în profile cucută
  • Bancă în ayous, modelul „Chaleur Pro”
  • 4 emițătoare cu infraroșu cu spectru complet
  • Peretele frontal din sticlă întărită
  • Oprire de urgență, lampă de saună, set saună
  • Sobă ascunsă după peretele din spate 12 kW
Features in:
Sauna Custom Made Option Infrared Sauna & Infrared
Sauna Chaleur