?>

Hotel Wallace, Paris (FR)

Hotelul Wallace, Paris <strong>(FR)</strong>
PROJECT
Hotelul Wallace, Paris (FR)

În spatele frumoasei fațade albe a hotelului “Wallace” este o surpriză minunată: o terasă verde cu vedere la ultimul etaj al Turnului Eiffel ... Dar priveliștea din această oază nu este singura surpriză care vă așteaptă. Alpha Wellness Sensations a instalat o saună în această locație, oferind oaspeților săi o experiență unică și neașteptată, dar extrem de relaxantă.

 „Parisul, orașul îndrăgostiților, strălucește în seara asta ...” așa începe piesa lui Quasimodo în adaptarea filmului Disney a celebrei opere de Victor Hugo. Privind peste acoperișurile Parisului, te simți ca o vedetă de film! Situat într-o zonă liniștită într-unul dintre cele mai frumoase cartiere din Paris, arondismentul 15, Hotelul Wallace este un paradis pentru călătorii care caută aventuri. În acest an, hotelul a fost revitalizat cu un design retro elegant și o nouă terasă verde de 70 m2, cu vederi uimitoare, care merită menționată. Alpha Wellness Sensations reușit să construiască cireasa de pe tort pe această terasă pe acoperiș: o saună cu vedere la viața pariziană.

Sauna este atașată la o fațadă pe o parte, cu acoperișul finisat în același material. Pereții sunt din lemn de cedru cald, care formează și finisajul interior. Bancă ayous pe două niveluri, cu o bancă superioară foarte largă, oferă confort spațios. În timp ce stați așezat sau culcat, puteți privi prin ferestrele înalte care flancează ușa. O excursie în oraș cu capul în nori!

 

Features in:
Sauna Custom Made Option Outdoor
Hotelul Wallace, Paris (FR)
Saună de exterior Chaleur Pro
  • 275cm W x 225cm D x 220cm H
  • Finisaj interior și exterior în profile de cedru
  • Bancă pe 2 niveluri, tip ”Chaleur Pro”, din lemn de ayous
  • Benzi LED în spatele spătarelor
  • 2 ferestre din sticlă dublă de siguranță de-a lungul ușii de lemn
  • Buton de urgență
  • Sobă Alpha Pro 11 kW
Features in:
Sauna Custom Made Option Outdoor
 Saună de exterior Chaleur Pro