?>

Lounge Combi, Anji County (CN)

Lounge combi, Anji County <strong>(CN)</strong>
PROJECT
Lounge combi, Anji County (CN)

Saună, infraroșu, și o atmosfera confortabilă în baie? Chaleur Lounge Combi de la Alpha Wellness Sensations este soluția perfectă pentru această combinație. Descoperiți un exemplu frumos într-o casă din orașul Huzhou, China.

Chaleur Lounge Combi combină tot ce este mai bun din ambele lumi. Într-o zonă compactă, vă puteți bucura atât de razele infraroșii profunde, cât și de căldura unei saune. Ambele pot fi folosite separat sau împreună. În această casă, cabina Chaleur a fost amplasată în spatele băii. Ușa de intrare, din sticlă securizată oferă o tranziție frumoasă de la mobilierul alb al băii la culoarea caldă a lemnului de cedru roșu din saună. Lemnul de cedru este folosit atât pentru finisajul exterior, pentru interior și pentru bancheta ergonomică.

Cinci încălzitoare cu spectru complet sunt prevăzute pentru căldura infraroșu. Două sunt integrate în banca ergonomică pentru a încălzi coloana vertebrală și mușchii spatelui. Două încălzitoare sunt plasate în partea din față pentru picioare și, în final, un încălzitor este prevăzut în peretele lateral, astfel încât și partea din față a corpului să poată experimenta căldura radiantă plăcută. Dacă optați pentru o sesiune de saună clasică, cabina va fi încălzită energic cu ajutorul sobei. Puteți adăuga un plus de umiditate dacă doriți, turnând apă pe pietrele fierbinți. Lampa de saună din colț și benzile LED din jurul tavanului sunt reglabile și creează astfel atmosfera perfectă.

Features in:
Infrared Lounge Sauna & Infrared Custom Made Option
Lounge combi, Anji County (CN)
Chaleur Lounge Combi
  • 160 cm L x 215 cm A x 220 cm H
  • Finisaj exterior din profile de cedru roșu
  • Finisaj interior din profile de cedru roșu
  • Bancă ergonomică din profile de cedru cu încălzitoare IR ergonomice cu spectru complet
  • 1 încălzitor IR cu spectru complet în peretele lateral și 2 în față
  • Lampa sauna RGB si LED indirect in tavan
  • Ușa din sticlă securizată
  • Sobă 7,5 kW
Features in:
Infrared Lounge Sauna & Infrared Custom Made Option
Chaleur Lounge Combi