?>

Outdoor Chaleur Combi Sauna, Genk (BE)

Sauna de exterior - Chaleur Combi, Genk <strong>(BE)</strong>
PROJECT
Sauna de exterior - Chaleur Combi, Genk (BE)

Alpha Wellness Sensations  a găsit o soluție frumoasă, minimalistă, și personalizată pentru această saună în aer liber! La pool house-ul adiacent piscinei elegante, care a fost realizat din aceleași materiale ca și casă, noi am instalat o sauna care se incadreaza perfect in designul deja existent.

O saună cu duș în aer liber a fost adăugată ingenios la pool house-ul existent. Ramele fațadei și pereții laterali din sticlă se potrivesc cu ramele ferestrelor casei. Acest lucru asigură o unitate frumoasă, chiar dacă pool house-ul este mai modernă decât casa. Spațiul limitat a fost utilizat în mod optim prin instalarea unei bănci inferioare glisante. În acest fel, sauna nu pare plină până la vârf și aveți în continuare posibilitatea de a sta confortabil. Finisajul interior al saunei este realizat în segmente de furnir din Chechen și se potrivește frumos cu peretele frontal din lemn al pool house-ului. Băncile sunt din lemn de aspen.

Cuptorul pentru saună este ascuns în siguranță în spatele unui perete despărțitor. Există două încălzitoare cu infraroșu plasate pe peretele lateral, astfel încât să puteți alege între o saună finlandeză, o sesiune cu infraroșu sau o combinație a acestor două în aceeași saună. Spătarele sunt modelate în așa fel încât razele infraroșii să poată ajunge la fiecare vertebră. Iluminatul cu LED include un cer înstelat în tavan și benzi în spatele spătarelor pentru o atmosferă potrivită. Sauna poate fi acționată complet din interior. Vă puteți răcori în dușul integrat în aer liber. Vederea grădinii și a piscinei este cireașa de pe tort! Acest proiect a fost încununat cu o medalie de aur de concursul constructorilor belgieni de piscine, iazuri și wellness în 2017.

Features in:
Sauna & Infrared Custom Made Option Outdoor
Sauna de exterior - Chaleur Combi, Genk (BE)
Sauna Chaleur Combi
  • 215 cm L x 160 cm D x 240 cm H
  • Finisaj interior în segmente de furnir din Chechen
  • Bănci și suporturi pentru spate în profile de aspen
  • 2 încălzitoare cu infraroșu cu spectru complet
  • Cer înstelat din LED-uri RGB și lumini LED după suporturile din spate
  • Fațadă și perete despărțitor din sticlă întărită
  • Carcasă pentru duș din sticlă întărită
  • Soba de 12 kW în spatele peretelui despărțitor
Features in:
Sauna & Infrared Custom Made Option Outdoor
Sauna Chaleur Combi