?>

Panoramic Sauna, Kuringen (BE)

Sauna panoramică, Kuringen <strong>(BE)</strong>
PROJECT
Sauna panoramică, Kuringen (BE)

Bucurați-vă de saună, căldura infraroșie și grădina privată acasă. O experiență de wellness personalizată datorită Alpha Wellness Sensations!

În loc să adauge o verandă casei, această familie din Kuringen a optat pentru o extensie cu saună. Și uite ce rezultat reușit! Pe lângă terasa parțial acoperită adiacentă grădinii, acum se pot bucura de o minunată saună și/sau sesiune cu infraroșu. După saună, ei pot merge la lounge-ul de pe terasă pentru momente minunate de relaxare. Astfel grădina și exteriorul pot fi savurate și mai mult.

Sauna a fost construită pe lungime. Peretele frontal este realizat din sticlă pe toata lățimea, impreună cu o parte mică din peretele lateral. Acest lucru oferă o vedere minunată asupra grădinii, fără a permite vecinilor să privească înăuntru. Ușa de intrare în saună, din sticlă întărită gri închis, este situată lângă banca din peretele din spate și se deschide direct în casă pentru a merge la duș. Al doilea perete lateral este placat cu pietre netede de sare. Datorită luminii indirecte din spatele acestuia, pare că soarele strălucește înăuntru.

În colțul cu peretele din spate se află o bancă pe două niveluri, realizată din profile solide de ayous termotratate. Alături, amplasată tot pe peretele din spate, este o bancă ergonomică cu infraroșu. Astfel ai o priveliste frumoasa asupra gradinii din orice loc. Emițătorul cu infraroșu pentru spate are binecunoscuta formă  patentată de Alpha Wellness Sensations. Soba pentru saună este situată sub fereastra peretelui frontal. Aceasta este versiunea Pro de 16 kW. Deci poți transpira abundent. ;-)

Features in:
Salt Lounge Sauna & Infrared Custom Made Option
Sauna panoramică, Kuringen (BE)
Sauna Chaleur la comandă
  • 385 cm L x 240 cm A x 250 cm H
  • Finisarea interioră în profile termo-ayous
  • Peretele lateral din pietre netede de sare cu iluminare LED RGB indirectă
  • Băncile de sauna din profile de termo ayous solide
  • Bancă Lounge cu emițător infraroșu de spectru complet
  • Iluminare LED indirectă RGB în spătar
  • Ușă din sticlă întărită gri închis
  • Sobă Alpha Pro 16 kW
Features in:
Sauna Custom Made Option
Sauna Chaleur la comandă