Private outdoor sauna, Anglet (FR)

Saună privată in aer liber, Anglet <strong>(FR)</strong>
PROJECT
Saună privată in aer liber, Anglet (FR)

Proiectele originale nu lipsesc la Alpha Wellness Sensations. Drept dovadă este această minunata integrare a unei saune exterioare sub treptele terasei!

Orașul de coastă Anglet a fost o stațiune populară pentru jet-set la începutul secolului al XX-lea. Terenul de golf s-a deschis aici în 1927! Acum este cunoscut în primul rând ca un paradis pentru surfing, cu unsprezece plaje pentru surfing în Atlantic. Promenada de coastă este mărginită de hoteluri și școli de surf. În interiorul numeroasele vile din oraș vei recunoaște măreția de altădată. Într-una dintre aceste case clasice, proprietarii și-au dorit să se bucure de virtuțile unei saune. De preferat afara, dar piscina spațioasa preia intreaga gradină... De aceea Alpha Wellness Sensations a venit cu ideea originală de a construi sauna sub scara!

Este un adevărat eye-catcher și adaugă un accent modern reședinței impunătoare. Peretele frontal este realizat aproape în întregime din sticlă; cu excepția pieselor finisate cu cedru. Simetric cu terasa este cadru de aluminiu al ușii din mijloc. În interior, cucuta și lemnul de ayous dau tonul. Două lămpi tradiționale de saună asigură atmosfera. Pentru a valorifica cât mai bine spațiul mare, dar îngust, în spatele fiecărui perete lateral au fost amplasate sobele de saună. De asemenea, sauna pare a fi mai spațioasa datorită băncii lungi care compensează tavanul jos de 165 cm. Ai o vedere fantastică a piscinei gratuit. Nu există limite a posibilităților noastre!

Features in:
Saună privată in aer liber, Anglet (FR)
Saună Chaleur în aer liber
  • 430 cm L x 145 cm A x 165 cm H
  • Finisajul interior în profile de cucută
  • Finisajul exterior din profile de cedru
  • Băncile tip „Chaleur“ din ayous
  • 2 lămpi tradiționale de saună
  • Perete frontal în cadru de aluminiu cu sticlă întărită
  • Sobe Alpha Backwall 2 x 6 kW
Features in:
Saună Chaleur în aer liber