?>

private sauna, Wuhan (CN)

Saună privată, Wuhan<strong> (CN)</strong>
PROJECT
Saună privată, Wuhan (CN)

Doi in unu. Cu sauna Chaleur combi de la Alpha Wellness Sensations, aveți o zonă de wellness compactă în propria baie, care combină beneficiile saunei, undelor infraroșii și a sării.

Alpha Wellness Sensations a dovedit de repetate ori că nu aveți nevoie de mult spațiu pentru a crea o experiență completă de wellness. Această combinație de saună și emițătoare cu  infraroșu în baia unei case din Wuhan, China, este un bun exemplu în acest sens. Saunei i s-a acordat un loc proeminent în această cameră, completată de o toaletă, o singură chiuvetă și un duș de colț. Sauna și dușul sunt finisate în sticlă, astfel încât spațiul să rămână liber și deschis.

Această saună spațioasă are două zone, una cu o bancă pe două niveluri pentru sesiunea de saună și alta cu o bancă plutitoare pentru sesiunea cu infraroșu. Există 5 încălzitoare cu spectru complet, 3 în peretele lateral și cite unul la începutul și la sfârșitul băncii. În acest fel, vă puteți bucura de căldură profundă fiind întins sau așezat. Peretele din spate din piatră de sare iluminat indirect vă permite să creați atmosfera potrivită în funcție de starea de spirit și are un impact bun asupra sistemului respirator. Finisajul din lemn de la cucută și ayous oferă o senzație relaxantă de saună și completează perfect designul băii.

Features in:
Sauna & Infrared Custom Made Option Salt
Saună privată, Wuhan (CN)
Saună Chaleur combi
  • 250cm W x 200cm D x 220cm H
  • Finisajul interior în profiluri de cucută
  • Bancă pe două niveluri, tip „Chaleur” din lemn de ayous
  • Benzi LED RGB în spatele peretelui din plăci de sare
  • 5 emițătoare cu infraroșu cu spectru complet
  • Peretele frontal din sticlă întărită cu balamale de lux
  • Sobă de 7,5 kW
Features in:
Infrared Bi-O Sauna & Infrared Sauna & Infrared Custom Made Option
Saună Chaleur combi