?>

private Spa, Shanghai (CN)

Spa Privat, Shanghai <strong>(CN)</strong>
PROJECT
Spa Privat, Shanghai (CN)

Discreția necesară a fost dorită de proprietarul unei vile spațioase din Shanghai. Dar această saună fantastică pe care Alpha Wellness Sensations a instalat-o acolo ar trebui să fie în centrul atenției pentru o vreme.

Este o reședință de lux în metropola Shanghai. În ceea ce privește exclusivitatea, nu este nimic de depășit ... Proprietarul acordă importanță anonimatului și dorește să se relaxeze în sauna sa în deplin confort. Și acesta este, desigur, un proiect care poartă semnătura Alpha Wellness Sensations. Această saună nu duce lipsă de spațiu, care este mai mare de 6 pe 3 metri. Întregul finisaj interior este realizat din lemn de cedru cald. Pereții sunt acoperiți cu panouri largi rotunjite care radiază o senzație autentică. Profiluri largi au fost folosite pentru bănci. Împreună cu lamele de tavan și podea, acest lucru oferă un un tot întreg frumos.

 

Specific acestei saune este efectul frumos al sobei pentru saună. Pereții de deasupra și protecția pentru sobă în sine, sunt realizate din plăci de piatră naturală. Această combinație de piatră și lemn ne aduce înapoi la originea elementelor. Iluminarea indirectă sub bănci - și chiar și în clepsidră de timp - oferă o notă modernă întregului. Soba puternică încălzește sauna mare în cel mai scurt timp, astfel încât să poată fi savurat rapid în orice moment. Clasă și calitate de care proprietarul cu discernământ a fost mai mult decât mulțumit.

Features in:
Sauna Custom Made Option
Spa Privat, Shanghai (CN)
Sauna - Chaleur
  • 633 cm L x 290 cm D x 240cm H
  • Pereții din panouri de cedru rotunjite de 25 cm lățime x 8 cm grosime
  • Tavanul și podeaua în lamele de cedru lățime de 10 cm
  • Băncile în profile de cedru late de 20cm
  • Iluminare LED RGB sub bănci și spoturi LED calde de culoare albă în tavan
  • Protecția sobei și pereții din jurul ei în plăci de piatră naturală tip „Stone”
  • Ceas clepsidră cu iluminare indirectă cu LED
  • Sobă de 24 kW
Features in:
Sauna Custom Made Option
Sauna - Chaleur