Remedy Place, New York (USA)

Remedy Place, New York <strong>(USA)</strong>
PROJECT
Remedy Place, New York (USA)

Combinarea bunăstării cu viața socială este abordarea Remedy Place, noul punct atractiv de sănătate din SUA. În 2020, Alpha Wellness Sensations a fost invitată să instaleze 2 cabine cu infraroșu în locația din Los Angeles, acum sunt încă 3 unități în noua unitate din New York!

Remedy Place se prezintă ca primul club de wellness social din lume. Iar misiunea lor poate fi numită cel puțin „sănătate”. Adesea există un conflict între stilul de viață sănătos pe care oamenii doresc să-l urmeze și tentațiile care vin odată cu o viață socială bogată. Alcoolul, caloriile și nopțile scurte fac adesea parte din acest lucru, ducând la tot felul de plângeri fizice. Remedy Place este un club care dorește să vă susțină atât viața socială, cât și sănătatea prin îngrijire de sine și conexiune umană. Deci aceasta se numește „îngrijire de sine socială”. Pentru aceasta, puteți rezerva tratamente cu terapeuți holistici, cum ar fi chiropracticienii și acupunctorii din fiecare club. Sunt organizate diverse lecții de grup - cum ar fi munca de respirație, meditații sonore și mobilitate funcțională - și numeroase instalații tehnice sunt pregătite pentru a sprijini funcția de auto-vindecare a corpului tău.

Aceste „remedii tehnologice” includ o cameră de oxigen hiperbară, un dispozitiv de compresie limfatică, băi de gheață și crioterapie. Desigur, această listă include și o saună cu infraroșu de la Alpha Wellness Sensations. Au fost puse la dispoziție 3 camere cu infraroșu Chaleur Pro în filiala din New York, pentru a putea fi savurate în privat. Membrii clubului pot detoxifica organismul, pot calma mușchii și pot stimula metabolismul datorită numeroaselor emițătoare cu infraroșu prezente. Un finisaj elegant și modern a fost ales pentru a se potrivi cu interiorul elegant al clubului. De exemplu, lemnul pereților și băncilor a fost tratat cu ulei negru natural. Peretele din spate are oglindă cu iluminare indirectă, care revine și sub bănci. Acest lucru îl oferă saunei cu infraroșu  un aspect foarte luxos!

Features in:
Remedy Place, New York (USA)
Infraroșu Chaleur Pro
  • 240 cm L x 160 cm A x 215 cm H
  • Finisajul interior este realizat din lemn de ayous tratat cu ulei natural negru
  • Bancile Chaleur Pro
  • 14 emițătoare cu infraroșu cu spectru complet
  • Peretele din spate este acoperit cu oglindă cu iluminare indirectă
  • Iluminare LED indirectă sub bănci
Features in:
Infraroșu Chaleur Pro