?>

Sauna Pro, Luxembourg (LU)

Sauna Pro, Luxembourg <strong>(LU)</strong>
PROJECT
Sauna Pro, Luxembourg (LU)

Alpha Wellness Sensations a proiectat în mod special modelul Chaleur Pro ca o saună pentru uz public. Un exemplu în acest sens este această saună într-un centru de fitness din Luxemburg.

În ziua de azi, fiecare centru de fitness, sală de sport sau centru de antrenament care se respectă, în plus la vestiarul cu duș,  oferă clienților o saună, o saună cu infraroșu sau o combinație a acestora. Motivul principal este că antrenamentele merge mână la mână cu relaxarea și recuperarea. De aceea, modelul Chaleur Pro de la Alpha Wellness Sensations este sauna perfectă pentru ei. Modelul este spațios și simplu, cu dimensiuni și finisaj ajustabile la orice cameră.

În acest exemplu, vedem la exterior un finisaj frumos și întunecat, care continuă mai departe pe hol. Finisajul interior a fost realizat pe verticală din profiluri de cucută. Banca pe două niveluri este așezată pe peretele din spate și pe un perete lateral în formă de L. Pentru siguranță, soba pentru saună are o grilă de protecție realizată din același lemn cu bănci. Peretele frontal și ușa de sticlă sunt realizate din sticlă întărită, iar ușa este ușor de acționat datorită mânerului marede tip Intens. Lămpile standard pentru saună, care sunt, de asemenea, finisate cu lemn de ayous, evocă imediat acel sentiment cald de saună!

Features in:
Sauna Custom Made Option
Sauna Pro, Luxembourg (LU)
Saună Chaleur Pro
  • 300cm L x 260cm D x 220cm H
  • Finisajul interior în profiluri de cucută
  • Finisaj exterior în profile de zada
  • Bancă pe două niveluri, tip „Chaleur” din lemn de ayous
  • Lămpi standard pentru saună
  • Peretele frontal din sticlă întărită, balamale din oțel inoxidabil și mâner de tip "Intens"
  • Sobă Alpha Pro 16 kW

 

Features in:
Sauna Custom Made Option
Saună Chaleur Pro