?>

Vous lé Vous, Hasselt (BE)

Vous lé Vous, Hasselt <strong>(BE)</strong>
PROJECT
Vous lé Vous, Hasselt (BE)

Încântare culinară, wellness, natură și liniște. Acestea sunt principalele ingrediente pentru un weekend de poveste! La Vous Lé Vous din Hasselt ați ajuns în locul potrivit. Acest restaurant de lux combină gastronomie, turism și wellness. Alpha Wellness Sensations a fost partenerul lor în instalarea unei saune Eclipse în grădina lor de experiență.

Vous Lé Vous este situat în frumosul peisaj din Limburg. Restaurantul de ultimă generație funcționează deja de 15 ani și este bine cunoscut pentru varietatea de legume incluse în fiecare meniu. Sănătatea clienților se poate îmbunătăți datorită zonei wellness. Veți dormi minunat în hotelul de tip boutique! Puteți alege între suita de zmeură, suita de ciocolată, suita de nuci și suita de vanilie. Dimineața, puteți face o plimbare frumoasă sau un tur cu bicicleta. Faceți o plimbare printre legumele cultivate aici, mirosiți parfumurile delicioase ale tuturor ierburilor sau visați o clipă lângă iaz.

Experiența de wellness este completată de sauna Eclipse. Forma rotundă se integrează perfect în grădină și arată organic datorită acoperirei exterioare cu rogojină. Această saună personalizată are încălzitoare cu infraroșu pe o parte. Încălzitoarele asigură căldură profundă mușchilor spatelui și picioarelor. O experiență perfectă după o activitate fizică! Pe cealaltă parte a saunei există bănci de saună tradiționale, astfel încât să vă puteți relaxa pe deplin. Peretele din spate are pietre de sare care asigură o ambianță perfectă pentru căile respiratorii sănătoase. Zona-vestiar este separată de un perete de sticlă și are multe accesorii utile, cum ar fi umerașe pentru prosoape, ochelari și suporturi pentru arome. Fațada din sticlă și iluminatul cu LED din spatele spătarelor conferă saunei o notă romantică. Există o experiență mai bună pentru un weekend departe de restul lumii?

Features in:
Salt Lounge Sauna & Infrared Custom Made Option Outdoor
Vous lé Vous, Hasselt (BE)
Sauna Eclipse
 • 460 cm L x 250 cm D x 230 cm H
 • Finisaj interior în profiluri de cucută de 40 mm lățime
 • Finisaj exterior în folie EPDM acoperită cu rogojină
 • Bancă rotunjită cu două niveluri, din profile de cucută
 • Bancă ergonomică cu 4 încălzitoare cu infraroșu cu spectru complet și 2 încălzitoare pentru picioare
 • Peretele din spate în cărămizi de sare aspre cu iluminare indirectă RGB cu LED
 • Iluminare LED RGB sub și deasupra băncii ergonomice
 • Zona-vestiar cu bancă și umerașe
 • Set difuzoare și set pentru saună
 • Perete despărțitor din sticlă întărită, fațada din sticlă dublă întărită într-o ramă din aluminiu
 • Sobă de 9 kW
Features in:
Sauna Salt Lounge Custom Made Option Outdoor
Sauna Eclipse