?>

Acasă old

PROJECT

Wellness privat, Solliès-Toucas (FR)

Comuna Solliès-Toucas este situată în apropiere de orașul Toulon, în regiunea sud-franceză Provence-Alpi-Côte d'Azur. Și aici, ei știu cum să-și găsească drumul către Alpha Wellness Sensations pentru a construi un spațiu privat de wellness.

Trendsetteri în wellness.

Noi creăm centre spa extraordinare cu instalații inovatoare și experiențe relaxante.

Noi, la Alpha Wellness Sensations, realizăm zone SPA private și publice, atît la comandă cît și în formate standard. Te poți baza pe experiența noastră atunci când este vorba de o extindere a proiectelor existente sau de furnizarea proiectelor complet noi. Stabiliți o întâlnire cu experții noștri și lăsați-vă simțurile să vă fie stimulate de o experiență SPA modernă care se potrivește perfect proiectului dvs. Descoperiți mai jos mai multe despre cele mai noi modele, game și proiecte.

Nou la Alpha

Alpha Wellness Sensations nu stă pe loc

Noi transformăm visele voastre in realitate. Citiți mai multe despre ultimele noastre știri, modele și proiecte finisate.

Deschiderea NOA Outdoor Living

Pe 20 octombrie a avut loc Marea Deschidere a NOA Outdoor Living. O oază de verdeață în care 31 de mărci puternice de produse de exterior se completează și se îmbunătățesc reciproc - și suntem extrem de mândri că facem parte din ea. Fără produse izolate aici, ci scene... concepute și decorate conform ultimelor tendințe până la imagini totale stilizate pentru cele mai diverse grădini.

MODEL

Saună de exterior - Chaleur 

Bucurați-vă de wellness, indiferent de vremea de afară. Sauna în aer liber Chaleur este un produs unic în care vă puteți relaxa în timp ce luați tot ce puteți din viața în aer liber.