Compania Alpha Wellness Sensations se bucură să anunțe lansarea versiunii actualizate a modelului său de Saună Chaleur.

Printre îmbunătățirile vizibile se evidențiază băncile, care au experimentat o îmbunătățire semnificativă. Profile folosite pentru construcția acestora sunt tăiate cu precizie sub un unghi de 30°, garantând astfel că, atunci când sunt asamblate, nu există nicio vizibilitate prin zona băncii. În plus, nasul băncii a fost tăiat și rotunjit cu precizie la un unghi de 45°, oferind întregii bănci o formă distinctivă. Tavanul are un design intrigant, care creează iluzia unui tavan suspendat. Ușa este acum echipată cu balamale și mânere de lux de la partenerul nostru german Pauli. Controlerul - wave.com4 - a fost mutat în interiorul saunei pentru a spori comoditatea de utilizare.

O nouă opțiune pentru finisajul interior este designul „Checkmate”, disponibil standard în ayous dar și în alte tipuri de lemn, adaptat la preferințele  clientului. În plus, avem și un nou finisaj exterior opțional cu șipci MDF verticale, disponibile în diferite culori și texturi. Sauna Chaleur are acum iluminare cu LED și diverse accesorii noi, inclusiv seturi de saună, umerașe pentru halate de baie și un suport pentru telefoane, ochelari sau alte articole.

Aceste actualizări și completări pentru Sauna Chaleur au fost proiectate cu atenție pentru a crește confortul Saunei Chaleur Alpha Wellness Sensation. Suntem încrezuți că vă va plăcea transformarea remarcabilă realizată pentru modelul Chaleur.

Aruncă o privire mai atentă la noua saună Chaleur aici - https://www.youtube.com/watch?v=gvrjEy5KaaE